235 hoteluri in Tanzania

Booking.com

Top destinatii in Tanzania

In marile orase gasiti cazare la hotelurile de lux, in timp ce in rezervatiile naturale cabanele de diferite standarde se bucura de un real succes in randul turistilor. In regiunile recunoscute pentru conservarea siturilor arheologice, asa cum este cel de la Stone Town, cazarea se poate face in cladiri istorice reconditionate, unde camerele sunt mobilate in stil traditional.

Resorturile turistice din apropierea zonei de coasta dispun de hoteluri cu servicii all inclusive, dar si case de oaspeti destinate turistilor conditionati de un buget de vacanta mai redus. Insula Zanzibar dipune de cea mai diversa gama de oferte, de la hoteluri de cinci stele, la vile si case de oaspeti. Variantele de cazare b&b se gasesc de cele mai multe ori in apropierea cluburilor si a restaurantelor, in zonele periferice si unde nu puteti face rezervare in avans. Ca regula generala, inainte sa rezervati camera, interesati-va de conditiile de curatenie si de functionarea apei calde curente.

Pentru turistii care doresc sa doarma la cort, exista zone de camping amenajate in imediata apropiere a rezervatiilor nationale, care dispun si de locuri de parcare. Intrarea in camping se face contracost, iar pretul difera in functie de facilitatile oferite. Este bine de stiut faptul ca in zonele de camping este preferata, in general, plata cash. Sunt foarte putine locurile unde se accepta plata cu cardul. Pe de alta parte, daca zona este una publica, asteptati-va la facilitati dintre cele mai reduse. La extrema cealalta, intalniti zone de camping cu conditii lux, asa cum este cel de la Serengeti, unde corturile sunt de un confort deosebit, cu o terasa special amenaja unde puteti servi masa si acces la baie proprie.

De un confort superior puteti beneficia si la cabanele situate in zonele rurale si a rezervatiilor nationale. Unele dintre acestea dispun cateva zeci de camere si sunt ideale daca sunteti in vacanta cu un grup mai mare de prieteni. Acestea sunt de multe ori folosite ca prima oferta de cazare de catre agentiile de turism. Pentru turistii mai pretentiosi, exista cabane care ofera servicii de cazare la standarde superioare – lux. Pentru acestea trebuie sa fiti pregatiti sa achitati tarife de-a dreptul exorbitante, iar rezervarea, in avans, este absolut necesara, mai ales pentru cele din Parcurile nationale de la Serengeti si Ngorongoro.

Resorturile turistice de pe plaje, mai ales in Zanzibar, sunt favoritele turistilor care iubesc in mod soarele si sporturile acvatice. Hotelurile de aici sunt moderne si ofera atat servicii b&b cat si all inclusiv, in functie de preferinte.. Chiar si pentru pachetele all inclusiv, preturile se modifica semnificativ, in functie de sezonul turistic. Astfel, intre iunie si octombrie si in perioada sarbatorilor de iarna, trebuie sa faceti rezervarea cu mult timp in avans.