8065 hoteluri in Thailanda

Top destinatii in Thailanda

Thailanda dispune de o gama larga de oferte de cazare, asa incat tot ce trebuie sa faceti este sa va informati cat mai bine inainte de a face rezervarea. Puteti gasi cazare foarte ieftina la standarde foarte bune, cu camere curate, mai ales la hotelurile mici, unde beneficiati de camere cu aer conditionat, sistem wi-fe, acces la piscina. Casele de oaspeti sunt ideale pentru turistii care au un buget limitat. Daca alegeti sa veniti in vacanta in sezonul turistic de varf, asigurati-va ca va faceti rezervarea la cazare cu mult timp inainte. In general, intre ianuarie si martie, dar si in aprilie, hotelurile sunt pline. In extrasezon, lunile mai - august, pretul cazarii scade cu pana la 50%. Preturile difera de la un oras la altul. Hotelurile mici din zonele provinciale, ofera servicii bune pentru clienti la preturi accesibile, in conditiile in care, in marile statiuni turistice va fi destul de dificil sa gasiti camere sub 13 USD/noapte chiar si in extrasezon.

Destinatiile turistice cele mai importante - Phuket, Kho Samui sau Ao Nang sunt renumite pentru preturile ridicate la cazare. Chian Mai, situat in partea de nord a tarii, ofera o multitudine de camere de cazare cu servicii standard, la preturi accesibile. Cea mai ieftina destinatie turistica, din punctul de vedere al preturilor la cazare, este de departe Pattaya, mai ales ca turistii sunt atrasi aici de viata de noapte foarte activa. Aici, la casele de oaspeti, gasiti camerele cele mai ieftine 6 USD/noapte, cu dus. In marile orase, casele de oaspeti ofera conditii de cazare cu camere mai mari, baie privata, internet, tv, room-service, dar preturile sunt vizibil mai mari (17USD/noapte). Daca faceti rezervarea pe o perioda mai lunga de timp, puteti beneficia de o reducere de pana la 20%, in special, in extrasezon.

Thailanda ofera o multitudine de oferte de cazare pentru turistii cu un buget limitat, motiv pentru care nu o sa intalniti prea multe hosteluri in aceasta tara. Puteti gasi cazare la case de oaspeti mult mai ieftina si cu conditii de cazare mult mai bune.

Asa numitele hoteluri–butic au maximum 10 camere si mizeaza pe servicii personalizate, iar preturile pornesc de la 65 USD/noapte. La hotelurile de lux, camera porneste de la 130/noapte, in Bangkok. Cand viziteaza insula Phuket, turistii aleg sa se cazeze in orasul Patong. Aici funtioneaza numeroase hoteluri de diferite clase. Pentru cei care nu agreaza aglomeratia orasului, puteti cauta cazare in zona deluroasa Nanai, unde, pe langa conditii bune de cazare, aveti si o panorama impresionanta asupra plajei Patong. Daca sunteti cu familia in vacanta, la Karon si Kata, gasiti camere foarte spatioase si confortabile la preturi accesibile.

.