Hoteluri localizate in Istanbul

Despre hotelurile din Istanbul


Superbul oras Istanbul isi incanta frecvent vizitatorii cu atractii turistice precum Palatul Dolmabahce, Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Biserica Sfanta Sofia sau Marele Bazar sau cu diferite hot-spoturi gastronomice ce servesc preparate traditionale ale cosmopolitei Turcia. Astfel, daca te gandesti sa iti petreci vacanta in acest loc plin de farmec, afla ca experienta ta in Istanbul nu te va dezamagi! Admira siturile istorice din regiune si viziteaza atractiile fabuloase pentru a intelege cultura si traditiile localnicilor din Istanbul. Savureaza preparate culinare in restaurantele cu specific traditional si cazeaza-te in cele mai luxuriante hoteluri din Istanbul. Rezervand o camera de hotel cu Infotour, vei beneficia de cel mai inalt grad de confort si priveliste inedita asupra intregului oras, aspecte ce garanteaza o vacanta de vis in Istanbul.

Alegerea celei mai potrivite zone de cazare in oras poate sa fie o problema pentru turistii mai putin experimentati. Nu va temeti, insa, in ciuda dimensiunilor impresionante, exista cateva optiuni generoase - tot ce aveti de facut este sa adaugati cazare la serviciul de bilete de avion spre Istanbul. Un punct de reper interesant este cartierul Sultanahmet, una din locatiile cheie ale orasului, la mica distanta de faimoasele Grand Bazaar, Moscheea Albastra sau Hagia Sofia. Locatia nu este singurul avantaj, ci si diversitatea. Aici veti gasi atat unitati de cazare mai ieftine, cat si hoteluri elegante, incluzand cateva din fostele case istorice ce au apartinut odinioara comerciantilor bogati de pe Bosfor, multe dintre ele afisand si astazi interioarele cu influente otomane si arabesti.

Si daca Sultanahment pare sa fie optiunea ideala pentru cupluri sau excursiile in familie, tinerii in cautare de distractie vor prefera, cel mai probabil, sa-si indrepte atentia spre zona Beyoglu. Este un district ceva mai zgomotos, insa mai ieftin decat alte cartiere ale orasului, un loc in care veti intalni la tot pasul turisti de ocazie, avand doar rucsacul in spinare, in Istanbul pentru doar una sau doua zile. Nu lipsesc restaurantele, barurile, cluburile de noapte sau cafenelele deschise 24 de ore pe zi.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa