81 hoteluri in Uganda

Booking.com

Top destinatii in Uganda

Aflat in plin proces de extindere si modernizare, turismul este un domeniu in care s-a investit semnificativ in ultimii ani, in Uganda. Astfel, au fost amenajate pentru turisti cateva zone de camping, cabane, corturi dar si hoteluri. O varianta de cazare care a inceput sa ia amploare in ultimul timp, este oferta de vile puse la dispozitia turistilor aflati in cautarea un grad de confort sporit. Cele mai raspandite oferte sunt in zonele de camping, situate in peisaje cu totul speciale si unde exista intotdeauna un restaurant unde puteti servi masa. Cele mai cautate sunt campingurile de la Queen Elisabeth, Mburo si Kidepo, situate chiar in mijlocul rezervatiilor nationale, in timp ce in Padurea de la Kibale, campingul este in mod frecvent vizitat de maimute, asa incat puteti beneficia de o experienta cu totul unica. In general, facilitatile oferite la camping sunt minimale si presupune acces la dusuri, fara apa calda, dar exista un serviciu de securitate care functioneaza 24 h din 24 h. In general, vi se pun la dipozitie corturi unde pot dormi maximum 3 persoane.

Banda este denumirea locala a colibelor africane. Si astazi, mojoritatea localnicilor din zonele rurale traiesc in astfel de colibe. Cazarea in banda este o experienta unica din acest punct de vedere. Fiecare coliba este prevazuta cu un pat, o lampa de gaz, o plasa de tantari si o masuta, dar daca vreti sa testati din atmosfera traditionala a vietii localnicilor, banda este locul ideal unde sa va cazati.

Pentru turistii conditionati de un buget limitat, cazarea la cort este una dintre cele mai avantajoase. In general, acestea sunt prevazute cu pat si accest la dus. Pentru un pret pe masura, puteti sa va cazati la corturi de lux, unde conditiile de cazare rivalizeaza cu cele de la hotel. De altfel, hoteluri de gasesc doar in marile orase, precum Kampala, Jinja, Mbale. In general, in Unganda nu exista hoteluri de lux dupa standardele internationale, dar cele mai renumite ofera conditii confortabile. Cabanele sunt mult mai cautate, deoarece, pe langa facilitati si confort, ofera o atmosfera cu totul speciala, fiind situate in zone cu adevarat pitoresti si sunt ideale atat pentru turistii care doresc mai multa intimitate, dar si pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta impreuna cu familia sau prietenii.