334 hoteluri in Uruguay

Booking.com

Top destinatii in Uruguay

Cu obiective turistice incantatoare si privelisti pe masura asteptarilor, Uruguay reprezinta destinatia perfecta pentru o vacanta relaxanta, cu momente de neuitat! Organizarea unui sejur reusit sta in planificarea fiecarui detaliu, de la achizitionarea biletelor de avion pana la alegerea unui hotel care ofera maximul de confort. Anticipand nevoile si preferintele tale, noi iti punem la dispozitie o gama larga de optiuni de cazare in Uruguay, fiecare dintre acestea garantand o calitate a serviciilor impecabila si preturi mici, potrivite oricarui buget!

Ca in orice tara, in sezonul turistic, preturile la hoteluri sunt destul de ridicate, in Uruguay fiind aproximativ 25-30 de dolari o noapte de cazare la un hotel de 3 stele, iar preturile cresc in functie de facilitati. Majoritatea turistilor, insa, opteaza pentru hosteluri, unde preturile sunt mai accesibile, undeva in jur de 15-20 de dolari pe noapte. Pe coasta, se practica si campingul, care este de altfel si optiunea cea mai ieftina, iar o marte parte a turistilor din tarile invecinate aleg aceasta varianta.

Ferestre cu privelisti incantatoare, design interior modern si confortabil, o servire impecabila din partea personalului, toate aceste dorinte sunt indeplinite daca alegi sa rezervi o camera de hotel in Uruguay cu Infotour. Pentru a ne asigura ca toate conditiile tale sunt indeplinite, sistemul nostru revolutionar a ales optiuni de cazare in apropiere de cele mai importante atractii turistice din Uruguay, in diferite orase pline de farmec precum Montevideo, Punta del Este, Colonia del Sacramento, Maldonado sau Punta del Diablo. Indiferent daca calatoresti singur sau ai profitat de zilele libere pentru o escapada romantica in Uruguay, cu gama noastra de hoteluri ai certitudinea ca ai ales locul potrivit pentru o vacanta de vis, unde te poti desprinde complet de grijile cotidiene. Alege optiunea care se adapteaza cel mai bine tuturor cerintelor tale si beneficiaza de un pret avantajos atat pentru optiunile de cazare low-budget cat si pentru hoteluri de 5 stele, care asigura un lux formidabil!