3012 hoteluri in Vietnam

Booking.com

Top destinatii in Vietnam

Vietnamul pune la dispozitia turistilor o gama larga de optiuni de cazare, in functie bugetul de care dispuneti. Preturile pornesc de la 6 USD/noapte/pat la hostel, care sunt foarte numeroase atat in orasele mari, cat si in zonele rurale. Hostelurile ofera camere curate, iar pentru un pret mai ridicat, 10 USD/camera dubla, beneficiati si de dotari suplimentare, lenjerie si prosoape. La hotelurile de clasa medie, din Hanoi, platiti de la 12 USD/camera, cu baie privata, tv, aer conditionat si telefon, frigider. La cetogoria minusuri, puteti trece slaba conexiune la internet.

La hotelurile cu mai multe stele, puteti gusta din specialitatile bucatariei vietnameze, sau sa beneficiati de servicii spa. In Honoi, s-au deschis in ultimii ani, hosteluri speciale pentru familiile cu copii, iar camerele sunt mai viu colorate si mobilate cu paturi pentru cei mici. Camerele la casele de oaspeti sunt usor de rezervat, mai ales prin agentiile de bilete, unde preturile pornesc de la 12 USD/noapte. Alaturi de acestea, o serie intreaga de hoteluri incearca sa-i atraga pe turisti prin oferte de servicii cat mai bune si preturi competitive.

In capitala, in centrul vechi al orasului, gasiti cateva case de oaspeti si hosteluri interesante. In Saigon, turistii cu buget limitat se pot orienta spre Pham Ngu La, la 15 minute de Piata Ben Thanh. Aleile din aceasta zona sunt populate cu cu cladiri de 5 -10 camere, care functioneaza in regim de minihotel, unde preturile pornesc de la 15 USD/camera. Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, baie privata si Tv. Iar in Da Nang, gasiti numeroase hoteluri cu camere ce pornesc de la 15 USD/camera, dotata cu apa calda curenta, aer conditionat si acces nelimitat la internet. Strada Pham Phu Thu este locul unde gasiti cele mai multe astfel de hoteluri.