49 hoteluri in Zambia

Booking.com

Top destinatii in Zambia

Gama ofertelor de cazare este destul de variata in Zambia. Puteti alege intre hoteluri de lux, situate in centrele urbane sau cabane rustice, amenajate in zone rurale cele mai pitoresti. In general, turistii sositi aici sunt atrasi de parcurile si rezervatiile naturale, ceea ce inseamna ca locurile de cazare din aceste zone sunt cele mai numeroase si dintre cele mai diverse si combina confortul cu atmosfera traditionala. Casele de oaspeti, hostelul, motelurile sau cabanele de diferite standarde se gasesc in orice resort turistic, astfel incat gasirea unui loc de cazare care sa corespunda asteptarilor si bugetului dvs. sa nu reprezinte o problema.

Turistii conditionati de un buget redus pot opta pentru cazare la hostel, care sunt prevazute cu dormitoare curate si cu acces la baie si bucatarie comuna. Acest tip de cazare este cea mai ieftina forma de cazare in Zambia si este ideala pentru turistii care isi petrec vacanta impreuna cu prietenii, intr-un grup mai mare. In general, preturile variaza intre 2.50 si 24 USD/noapte. Si zonele de camping se bucura de un real succes in randul turistilor care exploreaza tara pe cont propriu. Aici accesul se face contra cost si sunt amenajate fie in apropierea marilor orase, fie in zonele rurale. Facilitatile variaza de la o zona la alta, iar cele mai moderne ofera si corturi, cu acces la bucatarie si baie.

Casele de oaspeti sunt ideale, daca aveti timp pentru o vacanta mai lunga. Acestea se gasesc in marile orase si pot fi inchiriate pe durate mai lungi de timp si beneficiati de acces la bucatarie complet utilata, iar preturile variaza intre 35 si 75 USD/zi, in functie de conditiile de cazare. Daca sunteti interesati de un confort sporit, puteti face rezervarea la hotelurile de cinci stele afiliate unor lanturi hoteliere recunoscute la nivel international, unde beneficiati de camere spatioase, mobilate modern, cu acces la piscina si restaurant cu meniu divers. Majoritatea hotelurile de lux se gasesc in capitala, iar in restul oraselor tarii cele mai intalnite sunt hotelurile de clasa medie.

Cabanele se gasesc atat in orase cat si in zonele rurale. Avand in vedere ca sunt si cabane care ofera servicii ce rivalizeaza cu cele oferite de hotelurile de lux, preturile sunt destul de mari, in conditiile in care cele amenajate in parcurile si rezervatiile nationale sunt cu atat mai interesante cu cat sunt decorate in stil traditional, amenajate cu gradini, si acces la piscina si restaurante. Cabanele destinate turistilor veniti in Zambia pentru safari ofera conditii de cazare luxoase. Tot din aceasta categorie fac parte si cabanele care functioneaza doar pe durata sezonului turistic de varf si care dispun de facilitati dintre cele mai moderne, pentru care pretul ajunge si pana la 550 USD/noapte. Motelurile nu sunt foarte numeroase, dar cele existente dispun de camere confortabile, iar pretul variaza intre 25 si 55 USD/ noapte.