Generalitati

Am incercat sa raspundem mai jos la cele mai frecvente intrebari care pot sa apara in legatura cu vacanta dvs. Intrebarile si raspunsurile sunt impartite pe categorii de interes, astfel incat sa puteti afla raspunsurile cat mai usor la eventualele nelamuriri. Vom incerca sa actualizam aceasta rubrica periodic, in functie de feedback-ul primit din partea clientilor infotour.ro. Ne puteti transmite eventualele sugestii si propuneri pe adresa noastra, folosind formularul de contact.

 

Asigurari si vaccinuri

Odata aleasa destinatia unde veti calatori, este important sa va interesati asupra aspectelor legate de documentele pe care trebuie sa le aveti asupra dvs, dar si daca sunt necesare masuri suplimentare cu privire la sanatate. Sunt destinatii unde puteti calatori doar pe baza actului de identitate, insa pentru alte tari este necesara viza. De asemenea, sunt destinatii unde se impune vaccinarea inainte de a calatori spre acestea.

 

Afla mai multe detalii

 

 

  

Vama si vize

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in statele membre ale Uniunii Europene – Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Inainte de plecarea in strainatate va recomandam sa contactati ambasada statului in care urmeaza sa va deplasati, precum si ambasadele tarilor de tranzit.

 

Afla mai multe detalii