Hoteluri

Rezervare hotel

Site-ul nostru va ofera o solutie simpla si intuitiva pentru rezervarile hoteliere. In cazul in care procedura de rezervare va creaza probleme sau aveti diverse neclaritati, aceasta sectiune incearca sa ofere raspunsuri cu privire la intreg procesul de rezervare.

 

 

Afla mai multe detalii

 

 

  

Cazarea la hotel

Fiecare hotel are propriile reguli ce trebuie respectate in timpul sejurului: lungimea unei sederi la hotel, orele de check in si check out, orele de repaus, primirea unei oaspete in camera de hotel, utilizarea facilitatilor hoteliere etc. De asemenea, clasificarile hoteliere presupun diferente in functie de tara sau numarul de stele, de aceea recomandam consultarea acestei sectiuni pentru a va informa cu privire la tipul de hotel pe care il doriti.

 

Afla mai multe detalii

 

 

 

Categorii de oaspeti

Fiecare hotel este gazda pentru diverse categorii de oaspeti. Fiecare categorie de oaspeti are o serie de nevoi pe care nu orice hotel le poate satisface. De exemplu, familiile cu copii mici au nevoie de un patut suplimentar, persoanele cu handicap au nevoie de facilitati adecvate etc. 

 

 

Afla mai multe detalii

 

 

Intrebari frecvente

In aceasta sectiune gasiti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari cu privire la rezervarile hoteliere si care nu se regasesc in sectiunile anterioare. 

 

 

 

Afla mai multe detalii