Rent a car

Inchirierea unei masini

Inchirierea unei masini este supusa unui set de reguli generale si altele care difera de la companie la companie. Cele generale sunt: varsta minima obligatorie a şoferului care vrea să închirieze o masina este de 21 ani, sa prezinte un act de identitate si permisul de conducere, care nu trebuie sa fie dobandit mai devreme de un an. De asemenea, masinile sunt inchiriate cu rezervorul plin, iar clientul are obligatia sa returneze masina tot asa, cu plinul facut. O alta conditie generala este legata de garantie, care va fi deblocata la returnarea masinii.

Afla mai multe detalii

 

 

  

Servicii oferite

Companiile de rent a car ofera diverse servicii extra fata de cele standard, cum ar fi posibilitatea adaugarii unui sofer suplimentar, scaune pentru copii, portbagaj exterior, GPS etc. De asemenea, sunt oferite si diverse forme de asigurare, de la unele care acopera anumite evenimente pana la full CASCO. Trebuie mentionat ca serviciile suplimentare sunt contra cost.

 

Afla mai multe detalii

 

 

 

Documente necesare

Persoana care doreste inchirierea unei masini trebuie sa posede un act de identitate valabil si permis de conducere. Soferul trebuie sa aiba permis de conducere de minim un an si varsta minim 21 de ani. De asemenea, marea majoritate a companiilor de rent a car solicita un card de credit.

 

 

Afla mai multe detalii

 

 

Intrebari frecvente

 

In aceasta sectiune gasiti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari cu privire la inchirierea unei masini si care nu se regasesc in sectiunile anterioare. 

 

 

Afla mai multe detalii