Rent a car » Servicii oferite

Companiile de rent a car ofera diverse servicii extra fata de cele standard, cum ar fi posibilitatea adaugarii unui sofer suplimentar, scaune pentru copii, portbagaj exterior, GPS etc. De asemenea, sunt oferite si diverse forme de asigurare, de la unele care acopera anumite evenimente pana la full CASCO. Trebuie mentionat ca serviciile suplimentare sunt contra cost.

In cazul inchirierii oricarui tip de masina, clientii companiei pot alege servicii optionale. Tarifele pentru accesoriile suplimentare sunt diferite in functie de firma, durata perioadei de inchiriere a vehiculului si orasul dorit.

Clientii pot opta pentru diverse echipamente aditionale, respectiv scaune pentru copii, laturi si anvelope de iarna, GPS, sine de acoperis, sisteme de inchidere pentru schiuri, biciclete, etc. Lista ce contine accesoriile poate fi verificata in amanunt in momentul in care se efectueaza rezervarea automobilului.

Pentru a adauga vehiculului inchiriat un alt conducator auto, va trebui sa faci o solicitare catre compania aleasa. In anumite situatii, acest serviciu este inclus in functie de tipul masinii, insa in alte cazuri poate presupune tarife suplimentare.

Soferul aditional este reprezentat de o persoana autorizata sa conduca masina inchiriata si este diferit fata de conducatorul auto principal, respectiv cel care a solicitat inchirierea masinii. Totalitatea soferilor aditionali indeplinesc cerintele companiei rent-a-car in privinta varstei si a tipului de permis de conducere.

Numele conducatorului auto aditional necesita adaugarea in contractul de inchiriere chiar in momentul in care clientul primeste masina solicitata, sau in orice moment din intervalul contractual, la biroul de inchirieri. Cand soferul suplimentar este adaugat in contract, atat conducatorul principal, cat si cel aditional trebuie sa fie prezenti.

Majoritatea companiilor de inchirieri auto pun la dispozitia clientilor lor soferi suplimentari. Taxa pentru un şofer adiţional este de aproximativ 5 € / zi (fără TVA). Tariful poate suferi modificari, in functie de politica fiecarei companii de inchirieri auto.

Nota!
Cel de-al doilea conducator auto trebuie să aiba obligatoriu un permis de conducere valid.

In momentul inchirierii unei masini de la compania aleasa, poti vizualiza inclusiv datele de contact ale firmei. Iti recomandam sa notezi informatiile importante, respectiv numarul de telefon, pentru a-l avea categoric la indemana in cazul unei urgente.