Aeroportul International Salonic

Aeroportul International Salonic

Informatii generale

Aeroportul International Salonic deserveste cel mai mare oras din partea de nord a Greciei, Salonic si binecunoscuta zona turistica - Chalkidiki. Ghidul nostru va ofera detalii despre variantele de transport spre aeroport, dar si informatii despre facilitatile terminalelor. Biroul de informatii pentru pasageri este situat in zona publica a aeroportului.

Accesul auto
Din centrul orasului Salonic, intrati pe autostrada 25, pe directia sud. Dupa circa 12 km, virati dreapta pe Sos. 67, care merge pana la intrarea in aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele 78/78A/78N au plecari la intervale frecvente din vecinatatea terminalului, cu destinatia Salonic. Calatoria dureaza in jur de 50 minute; tariful unei calatorii este de €0.60.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile prevazute cu aparate de taxat stationeaza in imediata vecinatate a holului Sosiri si efectueaza curse pana in centrul orasului. Calatoria dureaza 20-25 minute, in timp ce costul unei curse ajunge pana la €15-20.

Servicii

Parcare auto
Parcarea aeroportului, prevazuta cu peste 2000 de locuri, permite accesul pe termen scurt si lung si este situata in vecinatatea cladirii terminalului.

Inchirieri auto
Companiile internationale cu reprezentata pe Aeroportul International Salonic sunt Avis, Europcar, Hertz si Sixt.