Informatii utile Durbuy

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Franceza, Germana, Neerlandeza
Fus orar: GMT 01:00

Durbuy este recunoscuta pentru


atractii inedite
plimbari in aer liber
cladiri istorice
gastronomie
divertisment
istorie

Daca sunteti interesati de aceasta zona si doriti sa ramaneti cateva zile in Durbuy, trebuie sa stiti ca aveti mai multe oferte de cazare.

Hotelul Côté Cour 3 *. Acest hotel este situat chiar in zona centrala a localitatii Durbuy, oferind oaspetilor internet wireless gratuit. Hotelul este decorat intr-un stil romantic. Camerele au o baie privata si TV. In fiecare dimineata, inainte de a face cateva plimbari prin oras, puteti servi la restaurantul hotelului un mic dejun tip bufet. Restaurantul va ofera o atmosfera cu adevarat relaxanta si va serveste cu adevarate specialitati regionale. Barul hotelului va ofera bauturi racoritoare. Durbuy este un sat plin de viata si cu foarte multe activitati. Aici puteti vizita numeroase muzee si centre expozitionale, precum si sansa de a face excursii pe jos sau cu bicicleta sau de a practica diverse sporturi.

Residence Durbuy 3 *. Acesta statiune placuta va ofera cateva cladiri private si cateva facilitati bune, intr-un cadru rustic. Mai exact aceasta zona se afla la 3 km de orasul pitoresc Durbuy. Vilele din aceasta zona sunt vile moderne cu mai multe apartamente, oferind vedere spre pitorescul peisaj rural. In timpul sejurului, veti beneficia de acces gratuit la piscina sezoniera in aer liber. Sunt disponibile si alte facilitati, dar in schimbul unui cost suplimentar. Langa aceasta zona, aveti un teren de golf iar in apropiere se afla raul Orthe.

Hotel Jean De Boheme 4 *. Acest hotel este plasat in inima orasului Durbuy, fiind un hotel confortabil, inconjurat de peisaje uimitoare date de muntii Ardeni. Aici va puteti oferi diverse activitati, dat fiind faptul ca aveti terenuri de golf, va puteti bucura in acelasi timp si de alte activitati de agrement. Camerele sunt mobilate individual, in stiluri diferite. Restaurantul hotelului va ofera preparate clasice. Puteti savura mancaruri simple in braserie, sau puteti consuma o bere belgiana delicioasa.