Ghid turistic Nanjing

Recomandat pentru: puncte de interes, istorie, arhitectura, simbol turistic, monumente, atractii inedite, palat

Despre Nanjing

Cunoscut si dupa denumirea sa istorica – Nanking, orasul Nanjing este capitala provinciei Jiangsung, apartinand Republicii Chineze Populare. Asezat pe malurile joase ale raului Yangtze, acesta ofera turistilor un numar de atractii foarte distractive si memorabile.

Fost centru istoric si cultural, acesta trece pritr-o perioada de reconstructie care ii da, de la saptamana la saptamana, un aer nou si ofera turistilor din ce in ce mai multe obiective de admirat. Exista multe situri istorice, asa cum sunt si mormintele Ming sau Zidurile Orasului. Alte obiective turistice din Nanjing pe care vi le recomandam spre vizitare sunt: raul Qin Huai, Templul lui Confucius, Zhonghuamen – Poarta Chinei, Ruinele Palatului Imperial al Dinastiei Ming, Memorialul masacrului de la Nanjing, Muzeul Nanjing, Muzeul de istorie al Regatului Taiping, Templul Jiming, Meihuashan, Nanjing Yuejiang Lou si Turnul Zifeng.

Chiar si in afara orasului, veti putea vedea cateva obiective deosebite, asa cum sunt si cele de pe Muntele Purpuriu. Puteti vedea, de asemenea, si alte puncte de interes, precum Templul QiXia.

Daca doriti sa cumparati ceva care sa va aduca aminte de aceasta calatorie, recomandarea noastra se indreapta spre obiectele vestimentare din Xinjiekou, spre cele care pot fi gasite pe strada Hunan si spre magazinele situate in jurul Templului lui Confucius.

Nanjing