Ghid turistic Flic En Flac

Recomandat pentru: plaja, relaxare, alte atractii

Despre Flic En Flac

Flic en Flac este un orasel aflat in partea de vest a Insulei Mauritius, in districtul Riviere Noir. Puteti ajunge acolo cu un autobuz din Port Louis, care circula din 20 in 20 de minute. Un taxi din Port Louis catre Flic en Flac va va costa 400 Rs.

Plaja sa publica cu nisip fin alb este una dintre cele mai lungi si mai frumoase de pe intreaga insula, iar de acolo puteti admira privelisti asupra Oceanului Indian si a Peninsulei Le Morne. Laguna din Flic en Flac este protejata de reciful de corali care o inconjoara.

In Flic en Flac se gasesc unele dintre cele mai luxoase hoteluri din Mauritius, iar vestita plaja Tamarin este situata doar la cativa kilometri departare.

Un alt avantaj al acestei zone este localizarea orasului departe de drumurile circulate, aici neexistand senzatie de aglomeratie si zgomotul prezente in alte orase de pe coasta vestica.

Pentru a va deplasa prin oras va recomandam sa inchiriati o bicicleta la pretul de 150-200 Rs/zi sau un scuter, la pretul de 500 de Rs/zi.

Pentru cazare recomandam urmatoarele hoteluri: Gold Beach Resort, cu preturi incepand de la 106 lire/noapte, Jet Resort Apartments, cu preturi de la 71 de lire/noapte, Aanari Hotel and Spa, cu preturi de la 137 lire/noapte, Chez Pepe, unde o camera costa de la 30 de lire/noapte sau Residence Padma si Villa Osumare, care au preturi ceva mai mici, incadrate intre 12 si 14 lire/noapte.

Flic En Flac