Transport Santiago de Cuba

In Santiago de Cuba calestile sunt parte din transportul public, pentru ca ele coloreaza ambienta strazilor. Desi nu este cel mai rapid mod de a ajunge undeva, astfel veti putea observa mai bine orasul. Nici seara nu ar strica o astfel de plimbare, caleasca fiind perfecta pentru o plimbare romantica pentru cupluri. Calestile sunt folosite inca de demult, iar localnicii nu par sa renunte prea curand la ele, spre incantarea turistilor.

Autobuzele nu sunt foarte comode si nici foarte spatioase, insa nu e nevoie de o rezervare dinainte. Puteti sa va cumparati biletul de la una dintre tonetele special amenajate, iar acesta nu va costa foarte mult. Nu este foarte indicat sa folositi aceste mijloace de transport in comun.

Taxiurile se gasesc foarte usor in Santiago de Cuba, fiind parcate in fata marilor hoteluri, la aeroport si in centru, in asteptarea turistilor. Este un mod usor si rapid de a vedea orasul. Taxi Cubalse, Taxi Ok, Transtur sunt doar trei dintre companiile de taxi la care puteti apela daca decideti sa folositi acest serviciu.