Divertisment Ankara

Parcul de Distractii Aquapark Club Watercity din Ankara

Daca sunteti in cautare de distractie dar si de relaxare, impreuna cu familia sau prietenii, Aquapark Club Watercity din Ankara este locul ideal. Este un mare parc acvatic unde gasiti tot ce aveti nevoie pentru a va simti bine. Exista aici piscine, dintre cele mai diverse, pentru copii si adulti, tuburi si tobogane cu apa, dotari pentru iubitorii sportului, restaurante si cafenele. 

Statiunea Elmadag din Ankara

Elmadag este de fapt un orasel situat in provincia Ankara, o zona montana foarte cautata de turistii care vin aici vara, pentru picnic, si iarna pentru a schia (din decembrie pana in martie.). Vizitatorii beneficiaza de cele mai bune conditii de cazare, sunt numeroase hoteluri, restaurante, cafenele. In mod sigur o sa va placa la Elmadag.

Opera din Ankara

Opera din Ankara este opera arhitectului turc Sevki Balmumku si, initial, a fost contruita ca un centru de expozitii pentru concursul international de proiecte organizat in 1933. Arhitectul german Paul Bonatz a tranformat cladirea (1948) in Opera ce se poate admira astazi. Aici au loc si diverse spectacole de teatru.